;

Sommereventyr 2023

Sommer eventyret i Mortensrud-Aker Sportsklubb for 2023 er over for denne gangen. Vi har hatt 7 uker med nydelige opplevelser sammen med helt skjønne barn ????
Vi har vært på bowling, svømmeopplæring med Lambertseter Svømmeklubb . Vi har besøkt TusenFryd, Østfoldbadet – midt i Askim. Vi har besøkt den fine parken i Askim og spist god pizza fra IMAN GRILL ASKIM. Vi har besøkt Symra Kino, Lambertseter og Rush trampolinepark Oslo og møtt utrolig hyggelige mennesker og personalet.
Vi har vært inne i Klemetsrud Flerbrukshall, drevet med aktiviteter på hallflatene, i gangen, biblioteket på Mortenseud, vi har brukt banene ute, vært på turer, spist god lunsj servert av flinke og hyggelige ungdommer, og spist grillmat.
I tillegg til å ha introdusert idrettene våre, innebandy, landhockey, badminton, cricket og futsal har vi hatt Kalligrafi kurs og hatt gode samtaler med barna.
Vi har gledet oss hver morgen til en ny gledesfylt dag og fått med oss mange nye erfaringer gjennom sommeren. Vi har hatt over 30 ungdommer på jobb og flere frivillige innom hver eneste dag.
Både styret og administrasjon har stilt opp for å sørge for at barna tar med seg gode minner og opplevelser videre og allerede gleder seg til neste ferieaktivitet hos oss.
Over 250 barn har vært innom oss i løpet av de sommer ukene. Vi håper å se mange av de barna igjen om par uker som medlemmer av MASK ????
Vi ønsker å takke veldig mye for støtte til sommerferie aktiviteter og håper vi kan fortsette med dette gode samarbeidet i mange år fremover ☺️