Samfunnsansvar

MASK er med på å ta samfunnsansvar for hele befolkningen. I tillegg til at klubben sørger for inkludering uansett alder, kjønn og bakgrunn, er vi stolt av å være den gjengen som er tilstede og tilgjengelig i usikre situasjoner.

Vi har i sommer 2020 arrangert en stor grillfest som var åpen for alle i området. Målet med denne åpne festen var spesifikt rettet til å holde ungdommen bort ifra forventet opprør. Det lyktes vi veldig godt med.

Vi har organiserte aktiviteter for barn og ungdom i alle feriedagene. Dette for å ha et tilbud tilgjengelig for de som ikke har annet å finne på eller råd til å reise bort i påskeferien, høstferien eller sommerferien mm.

I juleferien har vi i flere år tilrettelagt et aktivitetsmiljø for ungdommen som ikke har annet sted å være på. Vi arrangerer juleavslutning med åpen julemiddag for alle ungdommer som ønsker å komme seg ut av huset, men er i fare for å bli stående på gata fordi det ikke finnes noen andre steder å være på.

I tillegg har vi et tilbud med navn Crime Fight. Dette er et åpen hall tilbud til ungdommer i helgene. Dette tilbudet er åpent for alle sammen og man trenger ikke være medlem av MASK for å delta i aktiviteter under Crime Fight.

For å engasjere ungdommen enda mer har vi i samarbeid med bydel Søndre Nordstrand og den lokale Sanas Trafikkskolen arrangert et trafikalt grunnkurs for dem. Dette fortsetter vi med og vil utvikle enda flere tilbud innenfor intresse områdene.

Vi satser stort på ungdoms aktivitetsledere for å forme dem til lederrollen. Våre unge aktivitetsledere er alt mellom 15-22 år. De er fantastiske barn som er med på å skape samhold, engasjement og kjærlighet i trygge omgivelser for alle deltakere.