Crime Fight

Crime Fight er et åpent hall tilbud for alle medlemmer og ikke medlemmer. Man trenger ikke ha noe tilknytning til klubben for å bli med på Crime Fight aktivitetene. Dette er et tiltak for å gi ungdommer en trygg arena og plattform med organiserte aktiviteter. Slik at de heller kan ha noe positiv å drive med enn å henge på gata.

Man kan prøve seg på Cricket, Futsal, Boksing dersom man ønsker å være i aktivitet. Vi har utvidet tilbudet for jenter også i år. Slik at de har mulighet til å drive med akkurat det samme men for seg selv. Egne tidspunkt gjelder for jente Crime Fight som oppdateres fortløpende.

Vi har tilrettelagt kveldene slik at alle føler seg velkommen og inkludert. Har man ikke lyst til å være i aktivitet, kan man prøve seg litt på bordtennis. Har dagen vært lang? Du er velkommen til å sitte og se på andre eller om du trenger en voksen å snakke med så finner du en av dem i nærheten.

Tilbudet forutsetter at alle viser respekt for andre samt gjeldende regler og begrensninger ivaretas. Orienter deg derfor hver uke om gjeldende Covid-regler før du møter opp.