Nabolagsklubben

MASK er Nabolagsklubben for Mortensrud. Nabolagsklubb er OIK’s program for å styrke fleridrettslag i Osloidretten som tar et utvidet samfunnsansvar.

En nabolagsklubb er nært tilknyttet sitt nærmiljø/nabolag, med ekstra fokus på deltakelse for alle. Idrettslaget tilbyr allsidighet, der det er enkelt for barn og unge å delta i flere idretter. Programmet skal gi kraft til idrettslag som tar tydelig posisjon for barn og unges oppvekstsvilkår, som et verktøy for å nå målsettingen om idrettsglede for alle.

Mer informasjon om nabolagsklubben:

https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/aktivitet/nabolagsklubb-/

Mortensrud-Aker Sportsklubb er en klubb der barn og unge har et unikt kostnadsfritt tilbud om å være med på organiserte aktiviteter. Vi står for inkludering, mangfold og kompetanseutvikling.

Vi har stort fokus på å trygge nærmiljøet og holde gatene krimfrie for hvert enkelt individ. Målet er å skape et attraktivt tilbud for barn som de kan vokse opp med og føle seg knyttet til. Slik at i ungdomsårene har de tilknytning til et trygt og positivt miljø og mennesker der de kan føle seg ivaretatt. Vi har også stort fokus på å inkludere ungdommer i aktivitetene de finner spennende.