Klubbhistorie

Om oss

Mortensrud-Aker sportsklubb ble grunnlagt som Aker Hockeyklubb i 1981 av noen lidenskapelige landhockey spillere. Deres brennende engasjement for landhockey på den tiden var starten på noe stort. Aker Hockeyklubb vant både seriemesterskap og NM flere år på rad.

Aker HK var den første Norsk landhockeyklubb til å representere Norge i Europacup i 1992. Flere serier og mesterskap fulgte etter i senere årene.

I 2015 byttet vi navnet på klubben til Mortensrud-Aker sportsklubb. MASK har per i dag ca. 500 medlemmer.

MASK ligger i bydel Søndre Nordstrand lengst sør i Oslo. Bydelen har en befolkning på rundt 39000 innbyggere. Det er stor fokus på å trygge barn og unges oppvekst i bydelen og MASK gjør sitt ytterste til å være en del av dette fokuset. Vår misjon er å tilby breddeklubb til den som vil noe.

Vi er en klubb der spillere, dommere, trenere og foreldre kan bidra aktiv. Vi har breddetilbud som innebærer et aktivitetstilbud for alle barn og ungdom. Samtidig skal klubben tilby et kvalitetsstyrt treningsopplegg og utvikle tilbud.

Vi holder til i Klemetsrudhallen på Mortensrud. Klemetsrud idrettshall er en innendørs hall med en stor og en mindre spilleflate. Det er mulighet for å spille badminton, basketball, futsal, håndball, volleyball og innebandy i hallen.