;

Oppsummering 4 uker sommerferie 2021

MASK fortsetter å tilby sommeraktiviteter til barn og ungdom i resten av sommerferien.

De første 4 ukene har vært en fantastisk opplevelse og tilbud for alle som tenkte å tilbringe sommerferien i Oslo, og hadde ikke råd til å dra på dyrt Norgesferie.

Vi har hatt variert tilbud til alle gruppene. Mandag til fredag kl 12-16 har det vært aktiviteter som Futsal, frilek, klatring, Innebandy camp, Landhockey camp, Cricket skole mm.
Vi har brukt det fine været til å gå på turer. Vi har benyttet oss av sommerbiblioteket til Deichman Holmlia på Mortensrud og Pop-up Sirkus satt i gang av Oslo Sør-satsing.
Lions Club sto for sponsing av Tusenfryd turen for oss. Det ga oss veldig mange fornøyde barn som har vært delaktige i sommeraktiviteter i år.

Vi avsluttet uke 28 med en fest ute i idrettsparken. Med tre badebasseng og grillfest koste barna seg med vannkrig. Vi hadde besøk av rundt 100 barn ute på banen den dagen. Våre ungdommer sto for å servere lunsj og grille. De var med på å lage fantastisk stemning gjennom dagen for barna. Vi fikk hjelp av mange frivillige foreldre til forberedelser og sto vakt gjennom dagen. Dette har vært helt fantastisk opplegg både for store og små.

På kveldene har det vært åpen hall for jenter og gutter kl 18-20 mandag til torsdag. Crime Fight fortsetter som normalt fredag og lørdag kl 18-2230.

Årets nyhet hos MASK er Oppstart av Boksing for jenter og ungdommer. Hver fradag kl 18-1930 har vi Boksing tilbud for ulike grupper sammen med tidligere Norgesmester i thai boksing. Dette er helt fantastisk tilbud som alle bør benytte seg av. Det er et gratis og åpent tilbud og krever ingen medlemsskap hos oss.

MASK er stolte av samarbeidet med alle sponsorer, foreldre og ikke minst ungdommer som får hverdagen til å bli spennende for barna. Vi er veldig takknemlige for at alle dere er med oss !