;

Godt gjennomført Aker Cup

Aker Cup 2021 er nå ferdigspilt og vi benytter anledningen til å takke alle som på en eller annen måte har deltatt og bidratt til at årets høydepunkt i utesesongen 2021 ble en stor suksess for hele hockey familien.

Denne helgen var Mortensrud-Aker Sportsklubb (MASK) arrangør og vårt mål med turneringen var å vise styrke og solidaritet ovenfor hele hockey familien. Aker Cup har historisk sett vært en meget spennende begivenhet i utesesongen, og vi er glad over at vi beholdt denne tradisjonen til tross for at hele hockey familien og all annen idrett i Norge har vært hardt rammet av diverse Corona restriksjoner.

Vi takker Sagene IF for deres samarbeid med Voldsløkka anlegget og for deres deltagelse med barnelag, jentelag, senior og oldboys lag. Voldsløkka er ett flott anlegg og vi er takknemlige for at vi hadde anledning til å vise frem norsk hockey på sitt beste fra det beste stedet vi har per dags dato.

Vi ønsker også å takke Kringsjå SK, Oslo SK og Furuset Landhockey for deres

deltagelse i årets turnering, vi er takknemlige for at alle klubbene deltok med diverse lag og sørget for at hele hockey familien var samlet. Vi er også kjempe stolte over å ha hatt 3 jentelag og mange unge barn/ungdom på banen på søndag. Våre barn og våre jenter er fremtiden til norsk landhockey, og MASK er kjempe fornøyd med at vi kunne tilby en plattform denne helgen der alle fikk vist norsk hockeys fremtid på best mulig måte.

Vi takker også alle dommerne, sekretariatet, tilskuere og alle andre som på frivillig

basis har sørget for å gi deres verdifulle tid til at helgens turnering har gått vellykket for seg. MASK familien har mange ildsjeler og denne helgen var en fin anledning til å samle alle sammen og for alle til å gi ett lite bidrag til helgens begivenheter.

Vi gratulerer Furuset Landhockey med 1. plass i senior klassen og Aker Old-boys med 1. plass i old-boys klassen. Vi gratulerer i tillegg samtlige som deltok i turneringen da det viktigste er å delta og ha det moro på hockey banen, og tilbakemeldingene fra samtlige klubber tilsier at alle hadde det kjempe morsomt under Cupen.

Vi ønsker også å takke vår æresgjest, Omar Samy Gamal, for hans innsats for norsk landhockey og for at han tok seg tid denne helgen til å delta i Aker Cup. Hockey familien setter stor pris på at han har tatt seg tid til å lytte på oss og gjort sitt beste for at vi nå etter hvert får på plass ett helt nytt og moderne ren landhockeyanlegg med en global vannbasert bane. Dette kommer til å bli MASK sitt nye hjemmebane.
Vi  i MASK takker for denne gangen og ønsker samtlige klubber og hele

hockey familien lykke til med kommende innendørssesong.

Sammen er vi sterke !!!
Mvh
Aker Cup komite