;

CHAMPIONS OF VIKEN CUP

Eventyret til MASK fortsetter!

Stromsø cricket klubb arrangerte Viken Cup i Drammen med totalt 8 lag.

MASK spilte suverent i Viken Cup som ble holdt i Drammen og resultatene fra denne turneringen viser at laget også står godt mot motstandere fra andre regioner. Laget gikk ubeseiret gjennom turneringen, og i de fleste kampene med god margin. Det er bevis på solid innsats fra treninger og spillere gir resultater. Godt levert av kapteinen Abbas Raja som plukket ut spillere fra A, B og C laget. Alt i laget handlet kun om samarbeid og seier.

I finalen valgte MASK batting først og lagde 187/4, Rohit Kaplis ble den store stjerna som lagde 70 runs og hadde god partnership med Mohsin Ateeq 40 runs og spilte også godt med Hassan Ali, Avinash Mishra, Naveed Khattak og Abbas Raja.

MASK greide å forsvare 187 runs og gjorde Stromsø all out på 144 runs, Stromsø begynte veldig bra og ga oss ganske tøff motstand men med gode bowlingen til Ateeq Ur Rehman, Noman Muhammad, Avinash Mishra og Mohsin Ateeq greide vi å presse Stromsø og vant tilslutt. Utrolig god fielding idag av alle og keeperen vår Hassan Ali

Mohsin Ateeq ble Man of the match på 2 av kampene i turneringen.

Hassan Ali våres unge stjerne fikk prisen som best keeper gjennom hele turneringen, vi er kjempe glad i deg Hassan Ali!

Rohit Kaplis ble man of the match I finalen!

Tusen takk til Amjad Munir og andre gutta fra mask cricket som kom for å støtte oss i finale dagen! Deres støtte betyr mye for oss.

Tusen takk til Stromsø som arrangerte en flott turnering og inviterte oss, det her er en uforglemmelig turnering og dere gjennomførte turneringen veldig bra!