;

En helg fylt med turneringer!

For en fantastisk helg det har vært for MASK medlemmer!

Endelig har Norge gjenåpnet og hverdagen kan føles mer normalt. Alle som har trent med restriksjoner den siste tiden, kunne glede seg til endelig å konkurrere med lag fra andre klubber.

MASK deltok i Strømmen Challenge, Badminton turnering med hele 8 lag, hvorav et kvinnelag og et singel med Taha på 10 år. Helt fantastisk å se hvor mange engasjerte spillere vi har i klubben vår. En stor takk til de fantastiske trenerne som står på og gjør alt i sin makt for å bidra til økt kompetanse i klubben.

Videre deltok hele 4 Innebandy lagene fra MASK i minirundene gjennom helgen. Det ble lange dager, men mange glade barn kom med medaljer hjem. Dette var en helg fylt med spenning og glede.

Selv om vi ikke vant mange kamper så var det likevel noe vi satte stor pris på. Viljen til konkurrere hos barna og instinktet om ikke å gi opp. De ga sitt 100% helt til siste liten. Det er nettopp det vi ønsker å se. Barna var såpass motiverte at de på vei hjem krevde flere treninger og gledet seg allerede til neste gang !!