;

MASK sommer 2022

Mortensrud-Aker Sportsklubb (MASK) er et av de idrettslagene i Oslo som er tilstede for barn gjennom sommerferien hvert år og tilbyr inkluderende aktiviteter. Tilbudet er for hele bydelen om man er medlem eller ikke.

Tilbudet består av både sportslig og ikke sportslige aktiviteter. Mandag til Fredag har vi åpent fra kl. 12-16 og alle er velkommen. 10 fantastiske ungdommer i jobb står hver dag klare til å ta imot barna og holde dem i aktivitet i 4 timer hver dag.

Det har hittil vært full hall hver eneste dag med barn, frivillige foreldre, MASK administrasjon og styre som sammen bidrar til at det blir god stemning og alle drar hjem på slutten av dagen med gledefylt hjerte og et ønske om å komme tilbake dagen etter.

Etter en felles oppvarming hver dag deles gruppene i ulike poster. Innebandy, Landhockey, badminton, Cricket og frilek er noe barna har blitt kjent med gjennom denne sommerferien. For mange har det vært introduksjon til noe helt nytt. En fellesnevner er at alle stor trives i det de prøver seg på. Det serveres enkel lunsj med brødmat og godt pålegg hver dag. Etter lunsj deles gruppene ut ifra egne ønsker om å drive med enten futsal, E-sport, brettspill eller andre aktiviteter som planlegges av våre flinke ungdommer i jobb.

Vi håper med dette å få inn mange nye medlemmer på slutten av sommerferien som velger en av idrettene hos oss.

Alle sommeraktiviteter er helt gratis. Velger man å bli medlem for å fortsette etter sommerferie så koster det for alle under 19 år kun 100,- kr medlemskontingent per år. Ingen trening utgifter eller skjulte avgifter for å drive med idrett hos oss. Det er ikke økonomien som skal være til hinder for å være fysisk aktive hos oss. Vi ønsker å ta vare på våre barn og ungdommer i området og bidra til at de topper idretten i tillegg til skole aktivitet.

Tradisjonens tro har vi også fått organisert to trafikalt grunnkurs for ungdommer i samarbeid med Bydel Søndre Nordstrand. Med super lav egenandel ble kursene fylt opp i løpet av få timer. Det gleder oss å se at over halvparten av deltakere på det trafikale grunnkurset er jenter. Kjempe stas å se at vi når fram til denne målgruppen.

Siste dag med sommerferie blir 12.august 2022. Vi avslutter sommerferie med stil og skal ha en velfortjent avslutningsfest for barna. Dette blir helt stas.

Vi ser også fram til aktiviteter i høstferien og juleferien for barn. Dette kommer det mer informasjon om.

Fra mandag 15. august er vi i gang med ukentlige treninger. Nytt for i år blir Idrettsskole for de minste fra 5-8 år. Mer informasjon om dette kommer i egen post.

Årets høydepunkt blir Minirunde 01 i Innebandy der MASK er arrangør i Klemetsrud idrettshall. Dette gleder vi oss veldig til og ser fram til topp deltakelse med våre egne 7 innebandy lag. Vi har plass til mange flere på lagene våre. Vi tar deg imot med åpne armer 😊

Aker Cup 2022 i landhockey avholdes helgen 03. og 04. september. Dette er et av de største arrangementene i regi av MASK der Landhockey lagene fra hele landet er invitert til å delta.

Vi vil også arrangere en badminton turnering i løpet av høsten og Cricket Cup senere på året evt. ved årsskiftet. Dette kommer det mer informasjon om etter hvert.

I alle våre 4 idretter har vi både barnelag, ungdom og voksne herre og damelag. Dette er vi stolte av. Vi har tilbud til enhver aldersgruppe fra fylte 5 år. Vi ser også fram til å komme i gang med vår senior gruppe. MASK er en klubb for alle der det er du som er viktig og settes pris på. Prestasjonen er noe vi jobber sammen med å forbedre.

Crime Fight kommer sterkt tilbake nærmere høsten. Vi ser fram til å komme med et forbedret og mer spennende og inkluderende tilbud.

Du kan melde barnet ditt eller deg selv som medlem hos oss via https://www.minidrett.no/ Eller ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg.