;

MASK ber politi om hjelp til å gjøre Mortensrud område trygt.

Ber om hjelp til å gjøre noe for Mortensrud område.

Mortensrud er en del av bydel Søndre Nordstrand som dere alle er klar over. Jeg som skriver dette er leder av Mortensrud-Aker Sports Klubb, (MASK). 

Jeg og mange andre med meg er bekymret for utvikling i område rundt senter syd på Mortensrud. Der vi opplever en gjeng med ungdommer som går rundt og gjør hærverk og skaper masse forstyrrelser. Det har vært masse slagsmål i område i det siste og utvikling er veldig farlig for våre barn og ungdom som bor i område og ikke minst de vi har i klubben.

Vi har mistet en del barn fra idretten på grunn av utviklingen i område og mange av deres foreldrene har tatt kontakt med meg som leder og lurer på om det gjøres noe for å stoppet dette? Slik at deres barn kan komme tilbake til idretten som de er glad i. 

Det er også bekymrings verdi at vi skal miste mange av disse barn og at de barn skal føle seg utrygge i område rundt der de skal drive med idrett og ikke omvendt.

Jeg som leder av MASK og som er glad i disse barna kan ikke sitte å se på at dette område skal være utrygg for våre barn og ungdom. 

Vold avler alltid vold. Og dette må stoppes med engang og at det skal være trygg for våre barn og ungdom som bor på Mortensrud og vil drive med idrett.

Har vært borti en del av disse ungdommene i område vårt og ser ikke at det er mulig uten at de ansvarlig tar ansvar og setter inn resurser for å stoppe denne utvikling så snart som det er mulig. MASK har en del medlemmer som kommer fra andre bydeler også som melder inn til meg at de ikke føler seg trygge i de tilfellene de kommer en og en, men at det går mye bedre når flere tar følge sammen til Mortensrud område. 

SKAL DET VÆRE SLIK?

Vi mener at det ikke er greit og vil med dette melde inn til dere som er ansvarlige for vår by/idrett og vår sikkerhet at det gjøres noe.

Og ikke det svare jeg fikk fra forebyggende avdeling ved Manglerud Politistasjon. 

”RING OSS NÅR DU SER AT DET SKJER NOE” 

Hvorfor skal vi ringe når ting skjer eller har skjedd, Hvorfor kan ikke vi gjøre forebyggende arbeid. Hvorfor må vi vente på at ting skjer? Hvorfor venter vi på at Mortensrud skal bli den nye Groruddalen?  Og den har kostet samfunnet mye krefter og penger og tid,( Snart 25år) hvis det ikke er lengere, vil vi det? 

Den ene gang var jeg selv tilsted på banen når det skjedde bråk med en del av denne gjengen. De jagde bort barna fra banen og vil ikke at barna skulle være der og drive med idrett, det var like før jeg kom i håndmengde med dem, HELDIG for meg så var det en sivil politibil på idrettsparken som kom veldig fort til sted og tok tak i gjengen og viste dem bort. Jeg og mange andre i område kan bekrefte at det verves barn og unge til narkotika salg helt nede i 10 års alderen, Er det det vi ønsker? 

NEI OG ATTER NEI.

Dere har vel også fått med dere fra media samt de siste hendelsen som har skjedde i område rundt Mortensrud. Jeg ber dere om hjelp og ikke la dette område bli en getto for våre barn og ungdom. Jeg er en stolt Mortensrud borger som er glad i å bo her og er stolt av det. Og vil at våre barn og unge skal føle det samme. Men det er ikke mulig nå slik forholdene nå er rundt hele Mortensrud akkurat nå. 

Vær så snill hjelp oss å rydde Mortensrud område for disse dårlige elementene og gi våre barna en ryddig og trivelig sted å bo og vokse opp i.

Jeg vil med dette takke dere for at dere tar ansvar og gir oss den tryggheten vi fortjener for oss selv og våre barn og ungdommen.

Mvh

Amjad  Munir

Leder av Mortensrud-Aker Sports Klubb.