;

Juleferie med MASK

Tradisjonens tro, inviterer MASK alle barn, ungdom med familier til å feire Jul med oss i Klemetsrud Flerbrukshall.

Det er mye som skjer i hallen i juleferien, og det er vi kjempe glade for etter to år med pandemi. Nå kan vi samles og ha det hyggelig, drive med idrett og sosialisere seg når alt annet er stengt.

Battle of Cricket slår til igjen i år og er klare til ta imot lag påmeldinger for å ha en super duper cricket turnering for store og små. Nytt for i år er at vi inviterer jente og barnelagene til å melde seg.

Det er åpen hall for barn og barnefamilier fra kl 18-2030 hver dag. Kom og være med i en pågående aktivitet. Spill Innebandy, badminton eller meld interesse for annet dere vil drive med. Vi tilrettelegger aktiviteter for små barn.

Vi inviterer alle ungdommer til å bli med på åpen hall fra kl 2030-2300. Vil du bare henge og være sammen med venner når det ikke er noe annet å drive med? Ja da ønsker MASK deg velkommen. Kom og spark litt ball i store hallen. Spill badminton, innebandy eller landhockey i lille hallen. Lån noen brettspill og kos deg med venner/venninner. Om ikke annet så er spillrommet tilgjengelig for dere hele kvelden. Vi viser dere kamper på storskjerm om dere ønsker.

MASK er tilstede for de som ikke føler seg inkludert. Vi serverer som alle år Julemiddag til alle som ikke har noen å feire jul med. Kom og ha det hyggelig med oss i fjellhallen. Spis god mat i hyggelig selskap av MASK familien fra Julaften til 2. juledag. 24.12 til 26.12. er du velkommen til å bli med på matservering. hjertelig velkommen til oss.

Vi håper å se fult liv og masse folk gjennom alle dager i Juleferien hos oss. Vi ser fram til å møte dere.