;

En helg full av aktiviteter

For en helg det har vært både for barn, ungdom og voksne i MASK.

  1. Minurunde i Innebandy. 4 barnelag storkoste seg gjennom helgen på minirunde arrangert av Nittedal Wolves i Elvetangen Flerbrukshall. Fantastisk engasjement av både barn, voksne og arrangører.
  2. Follosmashen Badminton turnering arrangert av Kolbotn IL. MASK stilte opp med ungdommer som sørget for å ta med pokalen for første plass med seg hjem. Helt fantastisk innsats og vi er kjempe stolte.
  3. Hockey winter cup arrangert av Hockeyseksjonen i Klemetsrud Idrettshall. Stemningen var på toppen gjennom helgen med full tribune, masse frivillig bidrag fra MASK og ikke minst kjempe god mat å finne i kiosken.
  4. Mange MASK frivillige bidro til innsamlings arrangementet til Lons Røde Fjær som er en veldig god samarbeidspartner til klubben vår. Dette var vi kjempe fornøyde med.
  5. Ikke minst Gratulerer til to av våre fantastiske medlemmer Usman T og Talha A med forlovelsen, også gjennom helgen. Fint om dere forbereder fremtidige ektefeller på idretts fylte helger allerede nå 🙂

Alt i alt har det vært en helg der vi ikke har tenkt annet enn idrett hele gjengen. Vi er kjempe stolte og takknemlige for bidraget fra alle foreldre som stiller opp og frivillige som hjelper til der det trengs.

Mange slike dager og helger fortsatt i vente.

Heia MASK !!