;

MASK Kvinner

Vi opplever at det er mange kvinner som ikke er komfortable med å trene i fellesområdet eller i fellesskap med menn. Vi har derfor tilrettelagt for kvinnegruppene å trene for seg selv. Vi har egen ansvarlig for alle kvinnetreningene og egne kvinneinstruktører.

Mange av kvinnene glemmer å prioritere seg selv og egen helse av ulike grunner. Vi har derfor spesifikke tilbud kun til kvinner som ikke koster mer enn det man har råd til å betale. Slik at økonomien ikke er en av grunnen til å nedprioritere seg selv.

Tilbudene til kvinner og jenter over 13 år består av badminton, cricket, innebandy, landhockey og futsal.

Vi har i år startet opp et nytt tilbud som vi har kalt for Selvforsvar. Her lærer vi jentene å stå sterke og forsvare seg i vanskelige situasjoner. De trener på boksing og taekwondo i denne gruppen. Dette for å sørge for at man skal få en mestringsfølelse som igjen vil gi styrket selvtillit og bedre helse.

Om man er interessert i seriespill eller vil bare trene for å komme seg i form, er man velkommen til å komme innom for å prøve eller melde seg på et av lagene. Vi ekskluderer ingen. Ta kontakt med vår kvinneidrett ansvarlig for å finne ut hva som passer akkurat for deg.

Kvinneidrett ansvarlig: Sonia Chaudhry 980 05 100